Dolar 32,6975
Euro 35,4546
Altın 2.479,40
BİST 10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
32°C
Hafif Yağmurlu
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 31°C

Yeni Skoda Elroq’un sonbaharda dünya prömiyeri yapılacak

Yeni Skoda Elroq’un sonbaharda dünya prömiyeri yapılacak
REKLAM ALANI
5 Temmuz 2024 18:24
11

Skoda ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Markanın C-SUV segmentindeki ilk elektriklisi olan tamamen yeni Elroq kamuflajlı gösterildi. Elroq’un sonbahar aylarında gerçekleştirilecek dünya prömiyeriyle tüm detayları sergilenecek.

ARA REKLAM ALANI

Yeni Elroq satışa sunulduğunda markanın tam elektrikli ürün gamı, adetsel açıdan en büyük pazarlardan olan kompakt SUV segmentine genişleyecek. Modern Solid tasarım dilini benimseyen ilk Skoda modeli olacak Elroq, markanın dış görünümünü daha da ileriye taşıyacak.

Tek şarjla 560 kilometreye kadar menzil sunacak

Yeni Skoda modeli, Elroq 50, 60, 85 ve 85x olmak üzere dört farklı seçeneklerle gelecek. Elroq farklı batarya ve 125-220 kW arasında güç çıkışları sunan versiyonlarla tercih edilebilecek. Giriş seviyesi Elroq 50, 55 kWh batarya kapasitesine sahip arkadan itişli ve arka aksta 125 kW güç üreten bir elektrik motoruna sahip. Elroq 60 ise 63 kWh batarya ve 150 kW elektrik motoruyla sunulacak.

Elroq 85 ve Elroq 85x varyantları 82 kWh batarya ile donatıldı. Arkadan itişli Elroq 85'in maksimum gücü 210 kW olurken, Elroq 85x ön aksta ek bir elektrik motoru daha içeriyor. Elroq 85x standart olarak dört tekerlekten çekiş ve 220 kW güç sunuyor. Bununla birlikte Elroq, tek şarjla 560 kilometreden daha fazla menziliyle dikkat çekiyor.

Elroq, Enyaq ve Enyaq Coupé'nin ardından MEB modüler elektrikli otomobil platformunu kullanan üçüncü Skoda modeli olacak. Elroq’un ardından 2025 yılında ise B-SUV elektrikli modeli Epiq tanıtılacak. Böylece Enyaq, Enyaq Coupe, Enyaq Coupe RS, Enyaq L&K, Elroq ve Epiq ile güçlü bir elektrik ürün gamı müşterilerin beğenisine sunulacak.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.