Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 28°C

Yalova’da okulların çevrelerinde ‘yaya’ güvenliği

Yalova’da okulların çevrelerinde ‘yaya’ güvenliği
REKLAM ALANI
6 Eylül 2024 17:40
22

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, okulların bulunduğu bölgelerde yaya yol çizgileri yenileme çalışması başlattı. Yeni eğitim dönemine hazırlık olarak gerçekleştirilen bu çalışmalar hem öğrencilerin hem de sürücülerimizin güvenliğini artırmayı hedefliyor.

ARA REKLAM ALANI

YALOVA (İGFA) – Yalova Belediyesi, Başkan Mehmet Gürel’in talimatlarıyla yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmaları kapsamında okulların etrafındaki yaya geçitlerinde yol çizgileri yenileme çalışmaları başlattı. Bir süredir devam eden çalışmalar kapsamında bu kez Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan 19 Temmuz İlkokulu etrafındaki yaya yol çizgileri boyanarak yenilendi.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Okul çevrelerinde güvenliği ön planda tutarak, yaya yollarını ve trafik işaretlerini güncellemeye karar verdik. Bu yenilemeler, öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ulaşmalarını sağlarken, aynı zamanda trafik akışını da düzenleyecek. Eğitim döneminin başlamasına az bir süre kala, tüm hazırlıkları tamamlamak için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor” dedi.

Yapılan çalışmalar kapsamında, okulların bulunduğu bölgelerdeki yaya yol çizgileri ve trafik yön işaretleri yenileniyor. Bu yenilemeler, hem okul çevresindeki güvenliği artırmak hem de trafik düzenini iyileştirmek amacıyla titizlikle yürütülüyor. Yalova Belediyesi, şehir içi ulaşımı daha güvenli ve düzenli hale getirmek için çeşitli projeleri hayata geçirmeye devam edecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.