Dolar 33,9903
Euro 37,8443
Altın 2.821,37
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 28°C

Wong: Pasifik Okyanusu’nun koruyucuları olarak birlikte daha güçlüyüz

Wong: Pasifik Okyanusu’nun koruyucuları olarak birlikte daha güçlüyüz
REKLAM ALANI
18 Temmuz 2024 10:41
24

Avustralya Dışişleri Bakanı Wong, Pasifik Adaları Forumu liderleri ile Japonya'yı bir araya getiren 10. Japonya-Pasifik Adaları Liderler Toplantısı için Tokyo'ya gitti.

Pasifik Okyanusu'nun koruyucuları olarak birlikte daha güçlü olduklarını vurgulayan Wong, "PALM10, daha kapsayıcı ve birleşik bir bölgeyi ilerletmek için bir fırsattır." dedi.

ARA REKLAM ALANI

PALM10'a ev sahipliği yaptığı için Japonya Başbakanı Fumio Kishida'ya teşekkür eden Wong, "Avustralya, Japonya'nın Pasifik'le ilişki kurma konusunda oluşturduğu örneği memnuniyetle karşılıyor. Avustralya ve Japonya, iklim değişikliğine dayanıklılık, altyapı ve bağlantı da dahil olmak üzere Pasifik önceliklerini dinliyor ve bunlara yanıt veriyor." açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.