Dolar 34,0713
Euro 38,0672
Altın 2.832,60
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Tuz Müsabakalarında başlama vuruşunu milli futbolcu Ümit Karan yapacak

Tuz Müsabakalarında başlama vuruşunu milli futbolcu Ümit Karan yapacak
REKLAM ALANI
30 Temmuz 2024 17:05
24

Çankırı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Çankırı Tuz Fetsivali’nin ilk etkinliği Tuz Müsabakalarına konuk olan milli futbolcu Ümit Karan başlama vuruşunu yapacak.

Futbol, Voleybol, Ayak Tenisi ve Sokak Basketbolu kategorilerinde düzenlenecek tuz müsabakaları 5 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00’de İsmet İnönü Ortaokulu bahçesinde tuz futboluyla başlayacak. Müsabakaya katılım için başvurular 2 Ağustos'da bitecek. Başvurular Belediye Hizmet Binası 2. katında yer alan TUZFEST bürosundan yapılıyor.

ARA REKLAM ALANI

Başkan Esen, bu yıl milli futbolcu Ümit Karan’ın da konuk sporcu olarak yer alacağı müsabakalara tüm gençleri ve sporseverleri davet ederek "Gruplarımız yarışacakları kategorilere hazırlanıyor. Daha önceki yıllarda gençlerimizin marifetlerini hep birlikte gördük. Bu yılki festivalimiz de tüm gençlerimizi milli değerimiz tuz üzerinde yarışırken görmek istiyoruz. Gelin, hep birlikte hem yarışalım hem de festivalimizin tadını çıkaralım" dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.