Dolar 32,6208
Euro 35,3291
Altın 2.473,30
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cum 32°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 32°C

Türk savunma sanayii firmaları BSDA 2024 Fuarı’na katıldı

Türk savunma sanayii firmaları BSDA 2024 Fuarı’na katıldı
REKLAM ALANI
22 Mayıs 2024 14:49
29

Türk savunma sanayi firmaları, 22-24 Mayıs tarihleri arasında üç gün boyunca devam edecek olan 9. Uluslararası Karadeniz Savunma, Havacılık ve Güvenlik (BSDA 2024) Fuarı’nda yer aldı.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen fuara, 2022 yılında 33 ülkeden 400'den fazla firma katılım sağladı ve 30.000'den fazla kişi fuarı ziyaret etti. BSDA 2024’e Türkiye’den; Aselsan, Roketsan, Nurol Makina, Otokar ve Karel firmaları katılım sağlıyor.

ARA REKLAM ALANI

BSDA 2024 Fuarı kapsamında değerlendirmede bulunan Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün açıklamasında şunları söyledi:

“Romanya Başbakanı Ion-Marcel Ciolacu ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen Yüksek Düzeyli Stratejik İş Birliği Konseyi’nin ilk toplantısının ardından bugün, 9. Uluslararası Karadeniz Savunma, Havacılık ve Güvenlik Fuarı vesilesi ile Romanya’dayız. Savunma sanayiimizin mühendislik gücünü sergilediğimiz Fuarda önemli şirketlerimiz yer alıyor. Stratejik iş birlikteliklerimizi derinleştireceğimiz ve bir çok ikili görüşme gerçekleştireceğimiz Fuar ziyaretimizin iki ülke adına da hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Fuar süresince Türk savunma sanayii firmalarının ürettiği çeşitli platform ve sistemleri katılımcılara sunulacak, ileri teknolojik kabiliyetler hakkında bilgiler sunulacak ve iş birliği fırsatları değerlendirilecek.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.