Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Turizm uzmanı Gümüşel açıkladı: Turizmin düşük maliyetli yeni gözdesi Bali

Turizm uzmanı Gümüşel açıkladı: Turizmin düşük maliyetli yeni gözdesi Bali
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2024 13:46
11

Son yıllarda turizm açısından yükseliş gösteren Endonezya'ya bağlı Bali Adası, Türk turistler için tatil destinasyonları arasında gözde bölge oldu. Alternatif bir tatil arayışında olan tatilciler için Bali'nin en uygun adres olduğunu ifade eden Turizm uzmanı Burcu Gümüşel, "Bali Endonezya'nın popüler turistik merkezlerinden birisi. Ancak durum Türk turisler için çok daha farklı. Bali Türk turistler için tam bir fiyat/performans destinasyonu. Tropikal iklimi sayesinde yıl boyunca tatile yapmaya elverişli. Ancak genel olarak Nisan ortasından Ekim ortasına kadar olan zaman diliminin Bali için ideal zamanlar olduğunu söyleyebiliriz." diye konuştu.

ARA REKLAM ALANI

"Kapıda vize uygulaması en cazip noktalardan"

Bali'ye gitmek isteyen turistler için en cezbedici unsurun kapıda vize uygulaması olduğunu vurgulayan Gümüşel, "Bali, Türk ziyaretçilere kapıda vize imkanıyla sorunsuz bir yurt dışı deneyimi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda dünyadaki en özel otellerde konaklama imkanı da tanıyor. Yani vize randevusu, stresli başvuru süreçleri burada yok. Ülkede 12 ay turizm var, 12 ay güneş var. Dileyen dilediği zaman sonsuz vize kuyruklarına girmeden Bali'ye seyahat edebiliyor." ifadelerini kullandı.

"Bütçeniz ne olursa olsun ucuz bir ülke"

"Bali'de bütçeniz ne olursa olsun pahalı bir hizmet almayacağınızı bilmeniz gerekiyor" diyen Gümüşel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Vizeden sonra bu da en cezbedici özelliklerinden birisi. Çok düşük bütçelerle dahi mükemmele yakın hizmet alınabiliyor. Burada adeta masallardan fırlamış otellerde konaklıyorsunuz. Günübirlik geziler için cüzi ücretler karşılığında şoför kiralayabiliyor, konforlu bir tatil geçirebiliyorsunuz.

"Hem romantik kaçamaklara uygun hem de maceraseverlere hitap ediyor"

Muhteşem kumsalları, denizi ve ormanlarıyla ziyaretçilere filmografik anlar yaşatan Bali, hem balayı ve romantik kaçamaklar için hem de uygun fiyatlı yurt dışı deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir rota."

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.