Dolar 32,7060
Euro 35,4636
Altın 2.477,72
BİST 10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
32°C
Hafif Yağmurlu
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 31°C

TFF Başkanı Büyükekşi: Verilen 2 maçlık ceza ile itiraz hakkımız da elimizden alınmıştır

TFF Başkanı Büyükekşi: Verilen 2 maçlık ceza ile itiraz hakkımız da elimizden alınmıştır
REKLAM ALANI
5 Temmuz 2024 17:38
114

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA tarafından spor etkinliklerinde sportif olmayan nitelikteki davranışlar sergilediği, futbol sporunun itibarını zedelediği ve genel davranış ilkelerine aykırı davrandığı gerekçe gösterilerek milli futbolcu Merih Demiral'a iki maçtan men cezası verilmesine tepki gösterdi.

Milli futbolcu Merih Demiral'ın gol sevincinde yaptığı işaretin siyasi bir işaret olmadığını aksine Türklüğü sembolize eden bir işaret olduğunu belirten Büyükekşi, "Hollanda ile yarı finale yükselme maçına çıkacak A Milli Takımımızın tarih yazdığı bu büyük organizasyonda bu ceza asla kabul edilemez" dedi.

ARA REKLAM ALANI

Başkan Büyükekşi, UEFA'nın 27 sayfalık savunmayı değerlendirmeden karar verdiğini vurgulayarak itiraz etme durumuna ilişkin şunları söyledi:

"3 maçın altındaki cezalarda CAS'a itiraz ve başvuru yolunun kapalı olmasından dolayı da, verilen 2 maçlık ceza ile itiraz hakkımız da elimizden alınmıştır. Taraflı ve adaletsiz olan bu karar, tüm milletimizi derinden hayal kırıklığına uğratmıştır. Tüm bu haksızlıklara karşı sadece Türk millî takımı olarak değil, ulus olarak ayağa kalkarız. Bu her zaman böyle olmuştur ve yarın akşam Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda da sportif performansımızla bunu tüm dünyaya ispat edeceğiz."
 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.