Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Teknoloji şirketinden Euro 2024’te çeyrek finale kalan Türkiye’ye tebrik

Teknoloji şirketinden Euro 2024’te çeyrek finale kalan Türkiye’ye tebrik
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2024 12:37
18

Yandex, Türkiye'nin bu önemli zaferini kutlamak adına Türkiye’deki ana arama sayfasında kutlama amaçlı bir illüstrasyon yayımladı.

Milli Takımı Hollanda’ya karşı çeyrek final maçına hazırlanırken, Yandex Türkiye'deki futbol tutkunlarını desteklemeye ve maç seyretme deneyimini geliştirecek araçlar sunmaya devam ediyor.

ARA REKLAM ALANI

Türkiye’nin tüm illerinde bu heyecan verici maçı kendi evi dışında farklı bir yerde izlemek isteyenler ve bir açık hava organizasyonunda maç izlemeye hazırlanan taraftarlar Yandex Hava Durumu’nu kullanarak hava tahminlerini kontrol edebilecek.

Futbolseverleri 6 Temmuz'da Hollanda'ya karşı oynanacak maçı izlerken rahat ve ideal hava koşulları bekliyor. Ayrıca, turnuvanın kalan kısmı boyunca havanın nasıl olacağını Yandex Hava Durumu’ndan takip edebiliyor.

Yandex Navigasyon taraftarların rotalarını planlamalarına ve maçı bir arada seyredebilecekleri iyi yerleri bulmalarına yardımcı oluyor.

Yandex ayrıca son teknoloji difüzyon sinir ağı YandexART ile taraftarları milli takımı yaratıcı şekillerde desteklemeye davet ediyor. Shedevrum uygulamasında kullanıcılar, Türkiye'nin Euro 2024'teki potansiyel zaferiyle ilgili canlı, sanatsal görüntüler oluşturabiliyor.

Türkiye, Euro 2024'teki olağanüstü yolculuğuna devam ederken Yandex, taraftarları yenilikçi araç ve hizmetlerle güçlendirmeye ve bu uluslararası spor etkinliğinin heyecanını daha da artırmaya odaklanıyor.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.