Dolar 32,5427
Euro 34,9968
Altın 2.433,23
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Açık
Mersin
31°C
Açık
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C
Cts 31°C

SOLOTÜRK, Şanlıurfa’da gösteri uçuşu yapacak

SOLOTÜRK, Şanlıurfa’da gösteri uçuşu yapacak
REKLAM ALANI
21 Mayıs 2024 18:49
25

Türkiye’nin yanı sıra Dünya’nın birçok ülkesinde yaptığı gösterilerle hayranlık uyandıran Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK, Şanlıurfa’da gösteri uçuşuyapacak. SOLOTÜRK’ün Şanlıurfa buluşması öncesi son hazırlıkları ele alan Vali Hasan Şıldak, ilgili kurum amirleri ve yerel yönetim temsilcileri ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.

ARA REKLAM ALANI

Toplantının ardından bir değerlendirme yaparak Şanlıurfa’nın kültürel zenginliklerinin en güzel haliyle yansıtılacağı Türkiye Kültür Yolu Festival çağrısını yineleyen Vali Şıldak, “Kültür ve Turizm Bakanlığımız organizasyonunda gerçekleştirilecek festivalimizin tüm hazırlık aşamalarını değerlendirmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede SOLOTÜRK’ün de vatandaşlarımızla buluşması apayrı bir güzellik. Coğrafyamızdaki toprak üstündeki bu kültürel zenginliğin havadaki gururumuz ile buluşması gerek yurt içi gerekse yurt dışından ilimize gelecek misafirlerimiz için tarihi anlarla hafızalarda yer edecektir. Cumartesi günü başlayacak festivalimiz için bizler yine tüm hazırlıkları detayları ile ele almaya devam edeceğiz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.