Dolar 32,4816
Euro 34,9888
Altın 2.433,33
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Açık
Mersin
31°C
Açık
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C
Cts 31°C

Siyasilerden, şehit pilotlar için taziye mesajı

Siyasilerden, şehit pilotlar için taziye mesajı
REKLAM ALANI
4 Haziran 2024 14:23
15

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yayımladığı mesajda, Kayseri'de Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan pilotlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır dileyerek, millete başsağlığı diledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri’deki 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait eğitim uçağının kaza kırıma uğrayarak, kazada 2 pilotun şehit olduğunu belirtti. Yerlikaya, yayımladığı mesajda "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Kahraman Ordumuza ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin makamı ali olsun.’’ ifadelerini kullandı.

ARA REKLAM ALANI

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da şehit olan pilotlara Allah'tan rahmet; kıymetli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve millete başsağlığı diledi.

Kayseri’deki 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından kalkan ve kaza kırıma uğrayan eğitim uçağında şehit düşen pilotlara Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Aziz milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da, şehit olan pilotlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, şehit olan iki pilota Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Kayseri’de eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Albay Uğur Yıldız ve Hava Pilot Albay Gökhan Özen’e Allah’tan rahmet, ailelerine sabır dileyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, millete başsağlığı diledi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ise mesajında, şehit düşen pilotlara Allahtan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Kayseri Kocasinan’da bu sabah bir askeri eğitim uçağının düşmesi sonucu 2 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum.’’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise, "Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalktığı sırada kaza kırıma uğrayan uçakta şehit olan 2 pilotumuza Allah’tan rahmet; kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.’’ sözlerine yer verdi.

Şehit olan pilotlara Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabırlar dileyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, mesajını şöyle sürdürdü:

"Şehitlerimizin mekanı cennet, makamı ali olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun.’’

"Şehit olan iki kahraman pilotumuza Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyorum.’’ diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da millete başsağlığı diledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da mesaj yayımlayarak, şehit olan pilotlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Şehit olan iki pilota Allah’tan rahmet, orduya ve millete başsağlığı dileyen İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ‘’Kahraman pilotlarımızın mekanı cennet olsun.’’ dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, Kayseri’de eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit düşen pilotlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da ''Kayseri’de eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz Uğur Yıldız ve Gökhan Özen’e Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.'' dedi.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu, şehitlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabırlar dileyerek, ‘’Milletimizin başı sağ olsun!’’ ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şehit olan pilotlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır; Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dileyerek, ‘’Milletimizin başı sağ olsun.’’ dedi.

İstanbul Valisi Davut Gül, şehit olan pilotlara Allah’tan rahmet dileyerek, şöyle devam etti:

''Kahraman mehmetçiklerimizin ruhu şad, makamı ali olsun. Kederli ailelerimizin, ordumuzun ve milletimizin başı sağ olsun.'' 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.