Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Az Bulutlu
Mersin
31°C
Az Bulutlu
Paz 32°C
Pts 31°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Şirketlerin dijital Kurban Bayramı destekleri yüzde 70 arttı

Şirketlerin dijital Kurban Bayramı destekleri yüzde 70 arttı
REKLAM ALANI
24 Haziran 2024 13:10
27

Esnek yan haklar ve ödüllendirme sistemlerinde 15 yıla yakın süredir dijital çözümler sunan Türkiye’nin öncü sadakat şirketi Momento, şirketlerin Kurban Bayramı desteklerine ilişkin verilerini açıkladı. Çalışanlara dijital bir kod aracılığıyla dilediği ürünü online satın alma fırsatı sunan dijital çözümlere talep yüzde 70 yükseliş gösterdi.

ARA REKLAM ALANI

Dijital bayram hediyesine yoğun ilgi

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Momento’nun Satış ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emrah Gövenç, şunları söyledi:

“E-ticaret platformlarının yükselişi, mobil cüzdanlar ve dijital ödeme yöntemlerinin giderek daha fazla benimsenmesi, iş hayatında hibrit çalışmanın yaygınlaşması ve Z kuşağının çalışma hayatına dahil olmasıyla birlikte dijital çözümlerimize talep her geçen gün artıyor. On binlerce seçkin markanın marketten giyime, çocuk ürünlerinden elektroniğe pek çok kategoride ürününün yer aldığı portalımız üzerinden çalışanlar online bir kod aracılığıyla dilediği ürünü temassız, hızlı ve kolay bir şekilde alabiliyor. Bu yılki Kurban Bayramı harcamalarına baktığımızda dijital ödüllendirmede market, giyim ve teknoloji kategorileri öne çıkarken, kartlı ödüllendirmede ise market, giyim ve ayakkabı kategorilerinin tercih edildiğini görüyoruz. Dijital çözümlerimize olan talebin gelecek yıllarda da katlanarak artmasını bekliyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.