Dolar 34,0722
Euro 38,1127
Altın 2.826,14
BİST 9.898,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

‘Sen ağlama’ şarkısıyla sokak hayvanlarının sesi oldu

‘Sen ağlama’ şarkısıyla sokak hayvanlarının sesi oldu
REKLAM ALANI
20 Ağustos 2024 10:00
20

İstanbul Yenikapı’da 15 gün boyunca süren İstanbul Festivali, unutulmaz anlarla dolu bir geceyle sona erdi. Final gecesinde sahne alan genç sanatçı Zeynep İde, Melike Şahin’in ardından sahneye çıkarak, tüm izleyicileri derinden etkileyen bir performansa imza attı.

ARA REKLAM ALANI

İSTANBUL (İGFA) – Zeynep İde, sokak hayvanları için söylediği “Sen Ağlama” şarkısıyla adeta duyguların tercümanı oldu.

Genç şarkıcının güçlü ve bir o kadar da içten gelen sesi, konser alanındaki binlerce izleyiciyi adeta hipnotize etti.

Şarkının her bir notasında Zeynep İde’nin sesindeki hüzün ve duyarlılık, kalplere dokundu. Bu duygusal anlarda, sahnedeki dev ekranlarda beliren ağlayan bir sokak köpeğinin fotoğrafı ise anın etkisini daha da artırdı.

“Bu şarkıyı tüm canlı dostlarımız için birlikte söyleyelim,” diyerek kalabalığa seslenen Zeynep İde, “Sen ağlama, dayanamam, ağlama gözbebeğim, sana kıyamam,” sözleriyle sahneden sokak hayvanlarına şefkatle seslendi. Zeynep İde’nin bu çağrısı, izleyicilerde büyük bir yankı uyandırdı ve konser alanını gözyaşı yağmuruna boğdu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.