Dolar 33,9890
Euro 37,5635
Altın 2.750,71
BİST 9.525,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
31°C
Parçalı Bulutlu
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 30°C

Selçuk Türkoğlu’ndan Mehmet Şimşek’e ‘vergi’ göndermesi

Selçuk Türkoğlu’ndan Mehmet Şimşek’e ‘vergi’ göndermesi
REKLAM ALANI
20 Ağustos 2024 17:35
20

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Herkes Duysun TV ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ARA REKLAM ALANI

BURSA (İGFA) –Ülke ekonomisin hiç de iyi bir yere doğru gitmediğinin altını çizen İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk TürkoğluEkonomi Bakanı Mehmet Şimşek’in göreve geldiğinden bu yana yapmış olduğu çalışmaları eleştirdi.

“VERGİMATİK MEHMET” 

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek’in yapmış olduğu çalışmaları değerlendiren Türkoğlu, “Sayın Mehmet Şimşek’e biz ‘vergimatik Mehmet’ diyoruz. Geldiğinden beri en son Meclis Tatile girmeden önce ‘hayvan katliamı yasası’ndan önce 52 maddelik Vergi Kanunu geldi. 22 yıllık iktidarın sonunda verdikleri, sundukları şey ne? Vergi… Yeni vergi. Ondan önce ne var ‘tasarruf’ yani ne var kemer sıkma. Kimin kemeri? Genel halk kitlelerinin, dar gelirlilerin, gelirsizlerin… Kemeri de onlar sıkacak, vergiyi de onlar verecek. IMF’den bir şef atansa benim kanatim, Vergimatik Mehmet’ten daha istikrarlı ekonomimizi yönetirdi. Zaten kendisinin de biliyorsunuz ki ülke insanımıza bakışı yerel halk olduğu için bir sömürgeci üslubu onda da var.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.