Dolar 32,7308
Euro 35,2287
Altın 2.448,02
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C

Saros Körfezi sahilleri tatilci akınına uğradı

Saros Körfezi sahilleri tatilci akınına uğradı
REKLAM ALANI
19 Haziran 2024 14:47
20

İstanbul ve Trakya’nın bir çok bölgesinden gelen tatilciler, Edirne’nin Keşan ve Enez ilçelerindeki sahilleri doldurdu. Sahillerde yatacak yer bulamayan tatilcilerin bir çoğu kurdukları çadırların yanı sıra, araçlarında geceleri geçirdi. Bazı  kalabalık aileler de kamyon kasalarının üzerlerini örterek,yatacak yer yaptı.

Saros Körfezi’ne çıkan bütün yollarda da trafik yoğunluğu yaşandı. Körfez’de en çok tercih edilen sahiller Erikli, Mecidiye, Yayla, Sultanice, Büyük Evren,V akıf ve Enez ilçesi oldu. Bayram tatilinde Saros Körfezi’nde oteller ile pansiyon evlerinin hepsi doldu. Pansiyon evlerin kiraları ise gecelik 7 bin liraya kadar çıktı.

ARA REKLAM ALANI

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.