Dolar 33,9894
Euro 37,8372
Altın 2.820,49
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 28°C

Şanlıurfa’da 17 katlı bina kontrollü şekilde yıkıldı

Şanlıurfa’da 17 katlı bina kontrollü şekilde yıkıldı
REKLAM ALANI
18 Temmuz 2024 20:31
23

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde ağır hasar gören 17 katlı binanın ekiplerin kontrollü çalışması ile yıkımı yapıldı.

Yıkım işlemi, bina çevresinde güvenlik önlemleri alınarak ve etrafındaki diğer yapıların zarar görmemesi için özenle planlanarak gerçekleştirildi.

ARA REKLAM ALANI

Ekipler, yıkım sırasında çevredeki binaların zarar görmemesi için çeşitli önlemler aldı. Bu kapsamda, yıkım alanı geniş bir güvenlik çemberi ile kapatılırken, olası toz ve moloz yayılımını engellemek amacıyla özel su püskürtme sistemleri kullanıldı. Ayrıca, yıkım sırasında oluşabilecek acil durumlar için sağlık ekipleri ve itfaiye hazır bulunduruldu.

Yıkım sürecine tanıklık eden bölge halkı, yıkımın güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesinden dolayı yetkililere teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.