Dolar 33,9903
Euro 37,8443
Altın 2.821,37
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 30°C
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 28°C

Sakarya’ya yeni spor tesisleri kazandırılacak

Sakarya’ya yeni spor tesisleri kazandırılacak
REKLAM ALANI
25 Ağustos 2024 16:10
16

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Atatürk Stadyumu’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Son duruma ilişkin bilgiler alan Başkan Alemdar, işlemlerin kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade ederek, yatırım mesajı verdi.

ARA REKLAM ALANI

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar,Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Kardan ile birlikteSakarya Atatürk Stadyumu’nu ziyaret ederek devam eden bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Alemdar’a ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar ile bakım çalışmalarında görevli mimar ve mühendis ekibi eşlik etti.

Stadyumdaki çim alanı ve diğer birçok bölümde yürütülen bakım ve onarım çalışmasının en kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Alemdar, ilçelere yeni futbol sahaları, spor salonları, yüzme havuzları kazandırmak için Ankara’da bakanlıklarla sürekli temas halinde olduklarını vurguladı.

Sakarya’ya yeni yatırım mesajları veren Başkan Alemdar, “Bakanlığımızla birlikte şehrimizin her yerinde spor alanları inşa edecek, yeni sporcular yetişmesine katkılar sunacağız. Gençlerimiz sporla buluşsun, farklı alanlarda sporcular yetişsin istiyoruz, bunun için de tesisleşmenin önemini biliyoruz. Stadımızın bakımı tamamlanırken şehrimizde de yeni sahalar, spor salonları ve yüzme havuzları kazandırmak için bakanlığımızla birlikte çalışma başlattık. Sakarya’nın her ilçesine vatandaşlarımızın kolaylıkla ulaşabileceği spor alanlarını kazandırmak istiyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.