Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Rielli su ve çevre teknolojilerinin global buluşmasında

Rielli su ve çevre teknolojilerinin global buluşmasında
REKLAM ALANI
17 Mayıs 2024 11:11
32

30 yılı aşkın köklü geçmişiyle 6 kıtada ve 80’i aşkın ülkede tercih edilen Türkiye’nin global su arıtma markası Rielli, su ve çevre teknolojilerinin en önemli global çözüm, profesyonel ilişkiler ve bilgi paylaşım platformu olarak kabul edilen IFAT Münih 2024 – Uluslararası Su, Kanalizasyon, Atık, Geri Dönüşüm ve Doğal Enerji Kaynakları Fuarı’nda yerini aldı. Fuar katılımcılarının yoğun ilgi gösterdiği Rielli standı, Türkiye'nin Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan ve yanındaki heyetçe de ziyaret edildi.

Endüstriyel Su Arıtma Sistemleri alanında mühendislik ve taahhüt hizmetleri sunan Rielli, suyun geri kazanımı, geri dönüşümü ve yeniden kullanımı konusunda dünya genelinde rekabetçi konuma sahip yenilikçi çözümleriyle, suyun daha verimli kullanılmasını sağlayarak hem maliyetleri düşürüyor hem de çevresel etkileri azaltıyor. 

ARA REKLAM ALANI

Türkiye’nin global su arıtma markası Rielli’yi bünyesinde barındıran Kazancı Çevre Tekniği’nin Kurucu Genel Müdürü Artun Kazancı, “Rielli markamızla sunduğumuz yenilikçi çözümlerimiz, sanayide kullanılan suların yüzde 90’ı aşan oranda geri kazanımını, geri dönüşümünü ve yeniden kullanımını sağlıyor. Rielli markamızla 2023 yılında, ülkemizdeki gri su arıtımında önemli bir kilometre taşına ulaştık ve Türkiye gri su arıtım pazarının yaklaşık yüzde 50'sini başarıyla karşılayarak hem müşterilerimizin işlerine hem de su kaynaklarının korunmasına ve çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağladık. 2023 yılında Türkiye’de kurulan gri su arıtma tesislerinin hemen hemen yarısı, Rielli imzası taşıyor. 6 kıtada 80’i aşan ülkeye dağılan global pazarlarımız işimizin önemli bir kısmını oluşturuyor. IFAT Munich 2024 Fuarı, dünyanın dört bir yanından endüstri profesyonellerini, iş dünyası karar verici ve yatırımcılarını, akademisyenleri ve bilim insanlarını, politikacıları bir araya getiren çok önemli bir uluslararası buluşma. Bu önemli buluşmada var olan iş birliklerimizi daha da geliştirdik, yeni iş birlikleri kurduk ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ettik. Türkiye'nin Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan’ın ve diğer yetkililerin standımıza ziyaretleri bizlere ayrıca gurur verdi” şeklinde konuştu.

Bir Yıldan Kısa Sürede Kendini Karşılayabilen Yatırımla Maliyetlerde Düşüş, Sürdürülebilirlik Parametrelerinde İyileşme

Artun Kazancı sözlerine şöyle devam etti: “Su kaynaklarının korunmasının yanı sıra, sanayi süreçlerinin tümünde ihtiyaç duyulan su, işletmelere ciddi maliyetler yüklüyor. Öte yandan global değer zincirlerinde sürdürülebilirlik odağında kaynak verimliliği giderek önem kazanıyor. Rielli markamızla sunduğumuz çözümlerimizle, sanayi tesislerinde atık sularda yüzde 90-95'lere varan geri kazanım oranları elde edebiliyoruz. Sanayi kuruluşlarına, hem su maliyetlerinde yüzde 50’ye yakın tasarruf hem de küresel değer zincirlerinde önemi giderek artan çevresel performans alanında, üretim birimi başına su tüketimi gibi sürdürülebilirlik parametrelerinde önemli iyileşmeler sağlama olanağı sunuyoruz. Bu alandaki yatırımlar 12-16 ay gibi bir zamanda, hatta projeye bağlı olarak bir yıldan kısa sürede kendini karşılama özelliğine sahip. Bunun için öncelikle işletmenin farklı karakterdeki atık sularını sonrasında da bunların geri kazanılıp kullanılabileceği alanları değerlendiriyoruz ve Rielli atık su geri kazanım tesisimizi yönetim, mühendislik ve uygulama aşamalarında işletmeyle tam bir uyum içinde olacak bir tasarımla kuruyoruz."

 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.