Dolar 32,6980
Euro 35,4198
Altın 2.477,57
BİST 10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Yağmurlu
Mersin
32°C
Yağmurlu
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 31°C

Papel, kullanıcılarına büyük kazanç sağlayacak Cashback özelliğini duyurdu

Papel, kullanıcılarına büyük kazanç sağlayacak Cashback özelliğini duyurdu
REKLAM ALANI
5 Temmuz 2024 14:26
11

Türkiye’nin lider elektronik para ve ödeme hizmeti şirketlerinden biri olmayı hedefleyen Papel, yeni özelliğini duyurdu. Papel Cashback, online alışverişlerden seyahate, oyundan yeme-içmeye, eğlenceden dijital üyeliklere birçok farklı kategoride anında nakit iade imkanı sunuyor. Özellik, Papel web sitesi ve dijital platformlarından duyurulacak marka ve platformlarda Papel Kart ile yapılan işlemlerde nakit iade gerçekleştirecek.

Cashback özellikleri birçok ödeme şirketi tarafından kullanıcıların daha uygun fiyatla alışveriş yapmasına imkan sağlıyor. Papel’in duyurduğu bu özellik, sektördeki en geniş kapsamlı kampanyalardan birini oluşturuyor. Kampanyayla birlikte, kullanıcılar hem sevdikleri markalardan alışveriş yapma hem de anında nakit iade kazanma fırsatı yakalayacak. Uygulama anında nakit iade yapmanın yanı sıra kullanıcıların elektronik cüzdanlarında para biriktirmesini ve gelecek alışverişlerinde kullanmasına olanak tanıyor.

ARA REKLAM ALANI

“Kullanıcılarımızın farklı ihtiyaçlarına destek olacak çözümler sunuyoruz"

Papel’in yeni özelliği Cashback’e değinen Papel Kurucusu ve CEO’su Seyhan İbrahim Yıldırım, “Günümüz ekonomisinde tasarrufun ve değer yaratmanın öneminin arttığını biliyoruz ve yalnızca sadakati ödüllendirmekle kalmayıp, aynı zamanda kullanıcılarımızın farklı yaşam tarzlarını destekleyen bir özellik sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Papel Cashback ile popüler markalarla kullanıcılara merhaba diyoruz. Ayrıca tüm kampanyaları periyodik olarak yenileyerek, kullanıcılarımıza en güncel, en trend markalardan nakit iade kazanmaları için daha fazla imkan sağlayacağız." dedi.

Cashback özelliği, Papel’in yenilikçi yaklaşımlarının ve müşteri memnuniyeti vizyonunun önemli bir adımını oluşturuyor. Bu yeni özellikle Papel, kullanıcılarına farklı avantajlar ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sunarak dijital finans dünyasında yeni standartlar belirlemeyi hedefliyor.

Papel Cashback özelliği ve kampanyalara ilişkin tüm detaylar, oranlar ve markalar Papel mobil uygulaması ve internet sitesinde yer alıyor.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.