Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Az Bulutlu
Mersin
31°C
Az Bulutlu
Paz 32°C
Pts 31°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Özel: Yereldeki başarılarımız, bize genel iktidarın kapılarını aralayacak

Özel: Yereldeki başarılarımız, bize genel iktidarın kapılarını aralayacak
REKLAM ALANI
26 Temmuz 2024 15:42
24

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çeşitli temaslarda bulunmak için gittiği Bursa'da CHP İl Başkanlığı’nın ardından Tarihi Belediye Binası’nda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. 

Bursa’da 47 yıl sonra tekrar aynı başarıyı yakaladıklarını anlatan CHP Genel Başkanı Özel, iyi bir adayla sağlam destek aldıklarını söyledi.

ARA REKLAM ALANI

Özel, elde edilen başarının aslında 5 yıl önce hak edildiğini belirterek, “Mustafa Bozbey’in Nilüfer’de markalaşmış bir belediyecilik anlayışı var. Bunu Büyükşehir’e taşıyacağından şüphem yok. Bursa’ya daha iyi hizmetlerin gelebilmesi için bizler de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Yereldeki başarılarımız, bize genel iktidarın kapılarını aralayacak.” dedi.

Ziyaretin sonunda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından CHP Genel Başkanı Özel’e günün anısına Atatürk’ün Bursa’da yaptığı konuşmaya ait fotoğraf, çini vazo ve Bursa ipeği hediye edildi.

Özel, Bozbey ve beraberindekiler daha sonra Tarihi Belediye Binası’nın balkon kısmına geçerek Bursalılarla buluştu.

Büyükşehiri ve yeni belediyeleri kazanmalarının dürüst, temiz, çalışkan, şeffaf, hesap verebilir ve halkı gözeten belediyecilik anlayışının Bursa’da özlendiğini gösterdiğini anlatan Özel, “Mustafa Bozbey’in Nilüfer’de yaptığı efsane hizmetlerin il genelinde talep edildiğini gösteriyor.” diye konuştu.

Özel, sunumda 4 buçuk milyarlık SGK ve vergi borcunun devralındığını da gördüklerine değinerek, bunun çok önemli bir kısmının SGK borcu olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Özel, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve beraberindekiler daha sonra Ulucami’ye geçerek cuma namazını kıldı. Namaz çıkışında vatandaşlara aşure ikramında bulunan Özel, ardından esnafı ziyaret ederek sohbet etti.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.