Dolar 32,5427
Euro 34,9968
Altın 2.433,23
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Açık
Mersin
31°C
Açık
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C
Cts 31°C

Özel: Siyasetçiler el sıkışmazsa bir takım vesayet odakları ellerini ovuşturmaya başlar

Özel: Siyasetçiler el sıkışmazsa bir takım vesayet odakları ellerini ovuşturmaya başlar
REKLAM ALANI
6 Haziran 2024 13:29
22

Özel'in konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Görüşme 11 Haziran saat 16.00’da gerçekleştirilecek. İki siyasi partinin genel başkanları nasıl oturması gerekiyorsa o şekilde sayın cumhurbaşkanını ağırlayacağız. Bunun dışında herhangi bir şey müzakere etmemize gerek yok.

ARA REKLAM ALANI

Ben durduğum yerdeyim. 31 Mart seçimlerinde seçmenin karşısına çıktığımızda çok net olarak şunu söyledik biz sizin sesinizi duyuyoruz ve duyuracağız. Eğer siz de sesinizi duyurmak istiyorsanız bu seçimde size en düşük emekli maaşını reva görenlere, asgari ücretinize zam yapmamayı düşünenlere, öğretmeleri atamayanlara, gençlerin umutlarını kıranlara, işçilere hak ettiğini vermeyenlere sesinizi duyurun dedik. 31 Mart seçim sonuçları CHP’yi 47 yıl sonra birinci parti yaptı. O günden bugüne hiçbir anket yok ki CHP birinci parti olmasın. Hal böyle olduğunda biz bir erken seçim çağrısı yapmıyoruz. Erken seçim kararını millet verir.

Ben CHP’nin 127 milletvekili ile erken seçim çağrısını alabilecek güçte değilim olsa yarın alırım ertesi hafta iktidara gelirim. CHP erken seçim ister ama erken seçim yapılabilmesi için bunun milletin gündemi olması lazım.

Erken seçim meselesinde benim atfım CHP’nin çağrısı değil, hukuk tanımazlığın ve vatandaşın sesini duymamanın doğurabileceği sonuçlara ilişkindir.

Sayın Cumhurbaşkanı gelecek iade-i ziyarette bulunacak. Tüm konuları görüşeceğiz. Önemli olan görüşebilmek ve konuşabilmek. Siyasetçiler el sıkışmazsa bir takım vesayet odakları ellerini ovuşturmaya başlarlar. Siyasiler görüşür, konuşur, tartışır, yarışır sandık gelir vatandaş kazanır Türkiye kazanır. O yüzden demokratik siyaset kanallarını açık tutmaya devam edeceğiz.

Birtakım konularda müzakere etmek sonuç alınabilirse bunu vatandaşın kazanımına dönüştürmek, sonuç alınamazsa mücadeleye devam etmek. Yoksa siyasilerin birbiriyle çatıştıkları, adeta savaştıkları, hakaret davalarının havalarda uçuştuğu bir siyasetin hiç kimseye, hiçbirimize en çok da yoksulumuza, fakirimize, işsizimize hiçbir faydası yok.

O yüzden normalleşmeden rahatsız olanlar krizden ve gerilimden beslenendir. Böyle partiler var böyle partiler normalleşme olmasın diye her fırsatta bize hakaret ediyorlar, saldırıyorlar ama biz sorumluluğumuzun farkındayız. İki aydır gündemi Özgür Özel belirlemiyor. İki aydır gündemi Özgür Özel’in dile getirdiği halkın sorunları belirleniyor, halkın sorunları konuşuluyor."

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.