Dolar 34,0386
Euro 37,8608
Altın 2.800,80
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Oslo Limanı uyuşturucu kaçakçılarının tercih edilen limanı oldu

Oslo Limanı uyuşturucu kaçakçılarının tercih edilen limanı oldu
REKLAM ALANI
30 Temmuz 2024 13:22
17

Lindboe ''Kaçakçılar pisliklerini Norveç'e sokmak için çok az korunan bir limanı kullanma niyetlerini ve bunun ciddi sonuçlarını farkediyorlar'' diyerek değeri sekiz milyar Norveç kronuna varan uyuşturucunun ülkenin en  büyük limanı olan Oslo Limanı üzerinden kaçırıldığını söylüyor.

Oslo Belediye Başkanı Anne Lindboe Çarşamba günü Dagsrevyen'de yaptığı açıklamada Oslo Limanında tarayıcı olmadığını söyledi. Perşembe günü bunu düzelterek  limanda kalıcı, sabit bir tarayıcı bulunmadığını, bir tarayıcının bir kaç gümrük sahasında ortaklaşa kullanıldığını açıkladı.

ARA REKLAM ALANI

Bu tarayıcı Oslo Limanı'nda olmadığında, gümrük memurları elde taşınan X-ray cihazlarını kullanıyor.

Belediye Başkanı Lindboe, geçen yıl Bama'da bulunan kokainin, kontrolün yeterince iyi olmadığının bir örneği olduğunu vurgulayarak ''Gelen kargonun çok azını tarıyoruz. Sonuç şu anda Oslo'da gördüğümüz şey.'' dedi.

2023 yılında Oslo'da muz kutuları içinde birkaç büyük kokain partisi ele geçirilmişti.

 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.