Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Nish Adalar Sitesi, oyunlarını seyirciyle buluşturacak

Nish Adalar Sitesi, oyunlarını seyirciyle buluşturacak
REKLAM ALANI
3 Mayıs 2024 19:16
25

Maltepe’deki Nish Adalar Sitesi’nde ikamet eden kadın ve çocuklar, sosyal sorumluluk bilinciyle bir amacı gerçekleştirmek üzere sahneye çıkıyor.

Kadın ve çocuklardan oluşan grup, sosyal sorumluluk bilinciyle 3 ay boyunca tiyatro eğitimi aldı ve artık oyunlarını sahnelemek üzere perdelerini açıyor. Kadınlar grubunda bulunan yazarlar oyun senaryolarını kendileri yazdı.

ARA REKLAM ALANI

Oyunların tüm geliri dezavantajlı kadın ve çocukların yararlanmaları için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği – Maltepe Şubesi’ne bağışlanacak.

Çocukların “Oyun Zamanı” isimli oyunu, 4 Mayıs saat 16.00’da, kadınların “Kadınlar Fısıldarsa” isimli oyunu ise 5 Mayıs saat 20.00’de Türkan Saylan Kültür Merkezi-Maltepe Kardelen-2 Salonu’nda sahnelenecek.

Çalışmanın gerçekleşmesi için tiyatro salonu tahsisinde Maltepe Kent Konseyi Genel Sekreteri, eğitim salonu tahsisinde Bahçeşehir Koleji Maltepe Kampüs Müdürü ve süreçteki ihtiyaçlar için sponsorlar bulan Nish Adalar Site yönetimi ile çeşitli destekler yapan komşular ve bölgedeki işletmeler de bu gönüllülük işine katkı sağladı.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.