Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Az Bulutlu
Mersin
31°C
Az Bulutlu
Paz 32°C
Pts 31°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Muğla’da Huzuru Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Muğla’da Huzuru Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı yapıldı
REKLAM ALANI
11 Temmuz 2024 17:01
17

Vali İdris Akbıyık, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve diğer tüm kurumlarla birlikte vatandaşları ve ili ziyaret eden misafirlerin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir titizlikle çalışmalar gerçekleştirdiklerini aktardı.

Muğla’daki huzur, güven ve asayiş ortamının korunması için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Vali İdris Akbıyık, terör, asayiş olayları, göçmen kaçakçılığı, organize suç örgütleri ve uyuşturucu ile mücadele vb. konularda kolluk birimlerinin sürekli teyakkuz halinde olduğunu belirtti.

ARA REKLAM ALANI

Orman yangınlarıyla da etkin bir mücadele yapıldığından bahseden Vali İdris Akbıyık, “Yangınların geniş alanlara yayılmadan kontrol altına alınması için ekiplerimiz özveriyle çalışmalarını sürdürmektedir. Ekiplerimiz 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Ayrıca orman yangınlarının önüne geçilmesi ve olası yangınların büyümeden kontrol altına alınabilmesi için bilgilendirme faaliyetlerimiz devam etmektedir. 2024 yılında 102’si orman ve 76’sı ziraat yangını olmak üzere toplam 178 yangın meydana gelmiştir. Orman ve tarım arazisi olarak toplam 247 hektar alan zarar görmüştür.” dedi.

Toplantının devamında Albay Selahattin Kınık tarafından güvenlik ve asayiş olaylarına ilişkin Mayıs-Haziran ayları ve 2024 yılının ilk altı aylık dönemine ait verilerin yer aldığı sunum gerçekleştirildi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.