Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Mobil 1, Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’nda Hertz Team JOTA’nın resmi ortağı oldu

Mobil 1, Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’nda Hertz Team JOTA’nın resmi ortağı oldu
REKLAM ALANI
17 Mayıs 2024 15:24
21

Dünyanın lider yüksek performanslı madeni yağ tedarikçisi Mobil 1™, FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’nda (WEC) yarışan Hertz Team JOTA ile ortaklık yapıyor. Bu önemli ortaklık, Mobil 1™'in motor sporlarındaki alanını genişleterek markanın yarış pistinde ve hatta ötesinde inovasyon ve mükemmelliğe olan bağlılığını güçlendiriyor. Bu ortaklık, 2024 yılında 50. yıldönümünü kutlayan Mobil 1™’in motor sporlarında performansın sınırlarını zorlama konusundaki kararlılığını temsil ediyor.

WEC’de Porsche otomobilleriyle güçlü bir birliktelik sürdüren Mobil 1™, ortaklık kapsamında Porsche 963 için Hertz Team JOTA'ya özel madeni yağ tedarikçisi olarak destek verecek. Mobil 1™'in en ileri teknolojisi, zorlu WEC sezonu boyunca performansı, verimliliği ve güvenilirliği optimize etmek üzere tasarlandı.

ARA REKLAM ALANI

Şampiyon Pilot Hertz Team JOTA pilotu olarak sürücü koltuğuna oturuyor

Efsanevi Amerikan futbol ligi (NFL)  oyun kurucusu Tom Brady tarafından desteklenen Hertz Team JOTA, dayanıklılık yarışında en üst performans seviyesine odaklanmış durumda ve hem pistte hem de pist dışında üstünlük sağlama azmiyle hareket ediyor. Eski Formula 1 Dünya Şampiyonu ve WEC sezonunun pilotlarından biri olan Jenson Button, Hertz Team JOTA pilotu olarak sürücü koltuğuna oturuyor. Güçlü bir Mobil 1™ geçmişine sahip olan Jenson Button, Brawn GP ile Formula 1 Dünya Pilotlar ve Üreticiler Şampiyonasını kazandı. Bugün ise ortaklığa zengin bir deneyim ve bilgi katmaya devam ediyor. Jenson, Phil Hanson ve Oliver Rasmussen ile birlikte 38 numaralı Porsche 963 ile yarışırken, 12 numaralı araçta ise JOTA yarış kazanan pilotları Will Stevens, Callum Illot ve Norman Nato yarışacak.

En başarılı motor sporları takımlarından biriyle ortaklıklarını duyurmaktan heyecan duyduklarını ifade eden ExxonMobil Global Motorsporları Müdürü Rob Shearer, “Hertz Team JOTA ile olan ortaklığımız, inovasyon ve mükemmelliğe olan ortak bağlılığımızı temsil ediyor. Mobil 1'in benzersiz formülü, dayanıklılık yarışlarının zorlu gereksinimlerini mükemmel şekilde karşılayarak performans, verimlilik ve güvenilirliği artırmak üzere tasarlandı” dedi.

Hertz Team JOTA Kurucusu Sam Hignett ise, “Mobil 1'in ailemize dahil olduğunu görmekten dolayı onur duyuyoruz. Ortaklıklarımız bizim için her şeyi ifade ediyor. Bizimle aynı değerlere sahip, inovasyona ve yarış sanatına sıkıca bağlı Mobil 1 gibi bir şirketle birlikte yürümek bizim için bir onur. Mobil 1'in deneyimli ekibi, verimlilik ve güvenilirliğin performans açısından hayati öneme sahip olduğu bir yarış ortamında bize rekabet avantajı sağlamak üzere dünyaca ünlü madeni yağları dışında gerçek zamanlı teknik destek de sağlayacak” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.