Dolar 33,9849
Euro 37,8698
Altın 2.822,88
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 30°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 28°C

Manisa Büyükşehir filede Güneş’i renklerine bağladı

Manisa Büyükşehir filede Güneş’i renklerine bağladı
REKLAM ALANI
25 Ağustos 2024 09:35
15

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 2008 doğumlu Cemre Güneş’i renklerine bağlayan Büyükşehir Belediyespor, yeni transferler için imza töreni düzenledi.

ARA REKLAM ALANI

MANİSA (İGFA) –  Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni yaptığı transfer ile kadrosunu güçlendirmeye devam etti. Yeni transferler için Manisa Büyükşehir Belediyesi Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kümüştekin ve Cemre Güneş’in aile üyeleri yer aldı. Cemre Güneş attığı imza ile Manisa Büyükşehir Belediyespor oyuncusu olurken, Manisa Büyükşehir Belediyespor’da smaçör mevkiinde forma giyecek. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ayrıca Güneş’i altyapıda da oynamak için renklerine bağladı.

Yeni transfer olan Cemre Güneş imza töreni sonrasında, “2. Lig’de altyapıda çok önemli başarılara imza atmak istiyorum. İkisinde de çok büyük hedeflerim var derece yapmak istiyorum bu sene. Manisa BBSK’ya transfer olmam  çok zorlu bir süreçti ama burayı çok istemiştim. Her şey şuan çok güzel gidiyor antrenmanlar olsun, çalışmalar olsun. Umarım bütün sezon boyunca böyle devam eder” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.