Dolar 32,7431
Euro 35,2187
Altın 2.446,12
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C

Londra piyasaları küresel eğilimleri yansıtarak yükselişle açılmaya hazırlanıyor

Londra piyasaları küresel eğilimleri yansıtarak yükselişle açılmaya hazırlanıyor
REKLAM ALANI
20 Mayıs 2024 11:44
22

Yatırımcılar, yoğun siste meydana gelen ve İran Cumhurbaşkanı Ebrahim Raisi'nin de içinde bulunduğu helikopter kazası sonrasını yakından takip ediyor. Petrol fiyatları, İran Cumhurbaşkanı'nın aranması ve ABD'nin ulusal rezervlerini yenilemek için ham petrol satın almasının etkisiyle erken işlemlerde yükseldi. 

Altın fiyatları, geçen hafta ABD'de açıklanan ve Federal Rezerv'in faiz indirimine gideceği beklentilerini güçlendiren önemli ekonomik verilerin desteğiyle Pazartesi günü yeni bir zirveye yükseldi. Çin Merkez Bankası gösterge borç verme oranlarını değiştirmemeyi tercih etti ve zor durumdaki emlak piyasasını desteklemek için 42 milyar dolarlık bir önlem paketi açıkladı. 

ARA REKLAM ALANI

Yatırımcılar bu hafta Avrupa ekonomik verileri, İngiltere, Kanada ve Japonya'dan enflasyon güncellemeleri, Yeni Zelanda, Endonezya, Güney Kore ve Şili'deki merkez bankası kararları, Nvidia Corp. kazançları ve Avustralya merkez bankası ile Federal Rezerv'in toplantı tutanaklarının açıklanması gibi çeşitli olaylara odaklanıyor. Ayrıca, küresel PMI verileri de yatırımcıların radarında. İşte gününüz için beş önemli çıkarım.
 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.