Dolar 34,0888
Euro 38,0995
Altın 2.823,36
BİST 9.852,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Az Bulutlu
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Kayseri Melikgazi’den gençlere sosyal tesis

Kayseri Melikgazi’den gençlere sosyal tesis
REKLAM ALANI
17 Eylül 2024 08:05
22

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Osmanlı Mahallesi ve civar mahallelerde bulunan gençlerin istifade etmesi amacıyla tasarladıkları tesisin yapımında sona yaklaşıldığını belirtti.

ARA REKLAM ALANI

KAYSERİ (İGFA) – Kayseri Melikgazi’de gençlere yönelik sağladığı ayrıcalıklı hizmetlerine yenilerini ekleyerek devam eden Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, tesisin kısa sürede tamamlanarak gençler için bir yaşam merkezi haline geleceğini belirtti.

İlçede inovatif projeleri ve hayata dokunan fikirleriyle her yaştan vatandaşa hitap eden Başkan Palancıoğlu, “geleceğimizin teminatı” dediği gençler için bir projenin daha nihayete ereceğini ifade ederek şunları söyledi: “ Melikgazi’mizi her alanda geliştirmeye, güzelleştirmeye, ileriye taşımaya gayret ediyoruz. Gelişimin eğitimle başladığını ve bu gelişimi sürdürecek olanın genç nesillerimiz olduğunun farkındayız. Bu kapsamda ilçemizde hemen her mahalleye gençlerimize yönelik tesisler, kütüphaneler kazandırıyoruz. Osmanlı Mahallemizde Hacı Ali Karamercan Okulu’nun köşesinde bulunan eski fırını, Melikgazi Belediyesi olarak düzenleyerek gençlik merkezi ve Akıl Küpü Kütüphanesi olarak düzenliyoruz. Kitap kafe tarzında, hem sosyal alan hem de ders çalışma alanı olarak tasarladığımız tesisimiz tamamlanmak üzere. Projelerimizi büyük bir hızla tamamlayarak ivedi şekilde hayata geçiriyoruz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.