Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Az Bulutlu
Mersin
32°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 31°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Jeffries: Biden ile Demokrat milletvekillerinin ileriye dönük görüşlerini paylaştım

Jeffries: Biden ile Demokrat milletvekillerinin ileriye dönük görüşlerini paylaştım
REKLAM ALANI
12 Temmuz 2024 18:39
26

Temsilciler Meclisi azınlık lideri Hakeem Jeffries dün Joe Biden ile yaptığı özel görüşmede milletvekillerinin "ileriye dönük yol hakkındaki içgörülerini, samimi bakış açılarını ve sonuçlarını" paylaştığını söyledi.

Görüşme, bir düzineden fazla Temsilciler Meclisi Demokratının, ilk münazaralarında Donald Trump karşısında tökezleyen performansının ardından Başkan'a yeniden seçilme teklifini sona erdirmesi çağrısında bulunmasının ardından gerçekleşti.

ARA REKLAM ALANI

Jeffries, Temsilciler Meclisi'ndeki 213 Demokratın tamamıyla konuştuktan sonra Biden ile de görüşeceğine söz vermişti ve bugün milletvekillerine gönderdiği mektupta Biden'ın yanıtını detaylandırmadan bunu yaptığını belirtti.

Jeffries milletvekillerine gönderdiği mektupta şunları yazdı:

"Geçtiğimiz birkaç gün boyunca Temsilciler Meclisi Demokratları, özgürlük, demokrasi ve sıradan Amerikalıların ekonomik refahının tehlikede olduğu bir dönemde ülkemizin geleceği hakkında düşünceli ve kapsamlı bir tartışma yürüttüler. Söylemimiz samimi, açık görüşlü ve kapsamlı olmuştur.

Temsilciler Meclisi Demokrat Grubu adına Başkan Joe Biden'dan özel bir görüşme talep ettim ve bu talebim nezaketle kabul edildi. Bu görüşme dün akşam gerçekleşti. Başkan Biden ile yaptığım görüşmede, yakın zamanda birlikte geçirdiğimiz süre zarfında Kafkasya'nın paylaştığı içgörü, samimi bakış açıları ve ileriye dönük yol hakkındaki sonuçların tamamını doğrudan ifade ettim.

Temsilciler Meclisi Demokratlarının bu Kongre boyunca yaptığı gibi, sıradan Amerikalıların menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Temsil etme ayrıcalığına sahip olduğumuz toplumların hizmetinde sürdürdüğünüz liderliğiniz için teşekkür ederiz."

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.