Dolar 33,9903
Euro 37,8443
Altın 2.821,37
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 28°C

İzmir’de genç perspektifiyle e-çalıştay düzenlendi

İzmir’de genç perspektifiyle e-çalıştay düzenlendi
REKLAM ALANI
22 Temmuz 2024 12:06
16

İzmir Büyükşehir Belediyesi  “Genç Perspektifiyle İzmir” çalıştayı düzenledi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği e-çalıştayda büyükşehir belediyesinin 2025-2029 yıllarını kapsayan yeni Stratejik Planı’nın hazırlık sürecinde etkileşim içinde olunan paydaşların görüşleri alındı.

Ege Genç İş İnsanları Derneği, TMMOB ve meslek odalarının temsilcilerinin yer aldığı çalıştayda katılımcılık ve demokrasi, sağlık ve spor, eğitim ve istihdam ile kültür ve sosyal hayat konuları gündeme geldi.

ARA REKLAM ALANI

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Anıl Kaçar ise, “Gençlerle birlikte hareket ediyoruz. Projelerimizin, verimli ve sürdürülebilir olması çok önemli. Kamusal alanın planlamaları bir süre dahlinde işliyor. Stratejik plan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve tüm belediyelerin anayasasıdır. Belediyelerin yurttaşla kurduğu bağın ve 5 sene boyunca nasıl yol yürüyeceğinin göstergesidir. Stratejik planı hazırlarken toplumun tüm kesiminin görüşünü almak bizim için önemliydi.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.