Dolar 34,0517
Euro 37,9031
Altın 2.814,03
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 30°C
Az Bulutlu
Mersin
30°C
Az Bulutlu
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 29°C
Cts 28°C

İzmir’de araç ve yaya trafiğini sıkıntıya sokan binaların yıkımına başlandı

İzmir’de araç ve yaya trafiğini sıkıntıya sokan binaların yıkımına başlandı
REKLAM ALANI
18 Temmuz 2024 09:30
28

İzmir'de yol gövdesinde kalan ve yüzde yüz uzlaşı ile kamulaştırılan binaların yıkımı başladı. Yüzde yüz uzlaşıyla kamulaştırılan 9 taşınmazın 8’i Karşıyaka Demirköprü 1671 Sokak’ta, 1’i ise Şemikler İZBAN Durağı karşısında yer alıyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da bölgeye giderek yıkım çalışmalarını izledi, bürokratlardan bilgi aldı, bölgedeki yurttaşlarla sohbet etti. 

ARA REKLAM ALANI

Binaların yıkımı tamamlandığında bu bölgedeki trafiğin daha rahat akacağını belirten Başkan Tugay, Karşıyaka için önemli iki yol hattı. Arkadaşlarımız 9 binanın kamulaştırmasını yaptı. Uzlaşmaya varılarak mülk sahiplerine ödemeleri yapıldı. Bu bölgeyi ve yaşanan sıkıntıyı yakından biliyorum. O yüzden gecikmeden müdahale ettiğimiz alanlardan birisi. Kentin dört bir yanına yeni imar yolları kazandırıyoruz. Karabağlar’da şu an bağlantı yolları açmak için ekiplerimiz çalışıyor.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.