Dolar 34,1960
Euro 37,9588
Altın 2.913,51
BİST 9.553,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 27°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
27°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C

İmamoğlu: İş birliği içerisinde olmamız şart

İmamoğlu: İş birliği içerisinde olmamız şart
REKLAM ALANI
14 Mayıs 2024 11:02
54

İmamoğlu, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan’a tebrik ziyaretinde bulundu.

İmamoğlu, ikinci döneme başlarken, büyük ekibiyle katılarak, 39 ilçede de bunu yaparak, gelecek 5 yılın stratejik altlığını oluşturma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, ''Bu altlık ne bir ilçenin kendi başına ne de büyükşehirin kendi başına yapmasıyla olması mümkün değil. İş birliği içerisinde olması şart. Aslında kanun da bize böyle bir yol gösteriyor. Bizim kendi kişisel vicdanımız ve usulümüz de böyle bir yol gösteriyor." dedi.

ARA REKLAM ALANI

İmamoğlu ve ekibine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Turan da “İstanbul'un, metropolün en önemli ilçelerinden bir tanesi Fatih. Büyükşehir Belediyemizi de barındıran ilçe burası. 5 yıl içerisinde, halkın önümüze çizdiği harita, iş birliği ve diyalog içerisinde, İstanbul merkez ilçesi olarak da geçmiş dönemde olduğu gibi, diyalog yoluyla, İstanbul'umuzun ve Fatih’imizin, merkez ilçe olarak bekleyen sorularını diyalog yoluyla, iş birliği içinde çözmektir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Turan, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Fatih’in sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.