Dolar 32,6777
Euro 35,2868
Altın 2.455,85
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C

İmamoğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Bahadır’ı ziyaret etti

İmamoğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Bahadır’ı ziyaret etti
REKLAM ALANI
31 Mayıs 2024 18:16
119

Bahçelievler’in yaşamında önemli yeri olan ilçelerden biri olduğunu aktaran İmamoğlu, “Uzun bir zaman dilimini bu alanda geçirmiş bir insanım. Şansım odur ki; İstanbul’un çok muhtelif ilçelerinde ama iş ama yaşam ama ev, bu yönde oldukça ilçe deneyimim var. Bu bana, İstanbul'da böyle bir avantaj gibi de yansıyor. İyi bir ilçemiz, merkezde bir ilçemiz. Evet; avantajları var. Elbette sıkıntıları da var. Ama zaten bugün burayı bütün ekibimizle gelmemizin sebebi; önce bir dinleyeceğiz. Daha sonra ekipler, kendi aralarında görüşmeler yapacaklar, analiz yapacaklar. Ki onu da haziran ayı içerisinde bitireceğiz” şeklinde konuştu.

ARA REKLAM ALANI

“Önümüzdeki 5 yılın bir nevi yolculuğunu, projelerini bütçemize göre hem ilçenin bakış açısıyla taleplerine göre hem bizim tespitlerimize göre önceleyip, sıralayıp kentin sağlıklı bir stratejik planını çizmek amacındayız” diyen İmamoğlu, “Bunu her yerde söylüyorum. Bunun için Bahçelievler de buna dahil olacak. Nüfusu da yüksek ilçelerimizden birisi. Bu, Büyükşehir tarihinde ilk kez yapılıyor. Bir önceki dönem de aslında bütün 39 ilçeyi gezdiğimde talebi buydu.” ifadelerini kullandı.

Bahçelievler Belediye Başkanı Bahadır da İmamoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Büyükşehir Belediye Başkanımızın ziyaretinden keyif aldım. Teşekkür ediyoruz. Başkanımıza, özellikle Bahçelievler ve komşularım adına, Bahçelievler'e destek istiyoruz. Bu dönemde tabii ki birbirimize karşı nezaket sınırları içerisinde… Bu zamana kadar da herhangi bir şeyimiz de olmadı aramızda Ekrem Başkan’la sağ olsun. Biz, onun başarılı olmasını isteriz; o da bizim başarılı olmamızı ister. Çünkü burada önemli olan öge insandır, vatandaştır, komşumuzdur. Ben, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Bahadır, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Bahçelievler’in sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.