Dolar 32,6161
Euro 35,3344
Altın 2.471,79
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Cum 31°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 32°C

Hong Kong’un Çin’in idaresine dönüşünün 27. yıl dönümü kutlandı

Hong Kong’un Çin’in idaresine dönüşünün 27. yıl dönümü kutlandı
REKLAM ALANI
1 Temmuz 2024 12:30
12

Hong Kong Özel İdari Bölgesi’nin Çin’in idaresine geri dönüşünün 27. yıl dönümü bu sabah Altın Bauhinia Meydanı’nda düzenlenen bayrak töreni ve Hong Kong Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen resepsiyonla kutlandı.

Kutlama etkinliklerine Hong Kong’un idari amiri John Lee Ka-chiu ve diğer yetkilileri, merkezi hükümetin bölgedeki temsilciliklerinin yetkilileri ve bölgenin çeşitli çevrelerinden temsilciler katıldı.

ARA REKLAM ALANI

Hong Kong Özel İdari Bölgesi Merkezi Halk Hükümeti İrtibat Bürosu, Merkezi Hükümetin Hong Kong’da Ulusal Güvenlik Koruma Ofisi

Çin Dışişleri Bakanlığı’nın Hong Kong Özel İdari Bölgesi’ndeki Komiserliği Ofisi, Çin Halk Kurtuluş Ordusu Hong Kong Garnizonu ile Hong Kong’un çok sayıdaki okulunda ve toplum örgütlerinde de bayrak törenleri düzenlendi.

Hong Kong’un çeşitli çevreleri de Hong Kong’un Çin’in idaresine dönüşünün 27. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladı.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.