Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 28°C

Haliliyeli çocuklar, yaz tatilinin keyfini havuzlarda çıkarıyor

Haliliyeli çocuklar, yaz tatilinin keyfini havuzlarda çıkarıyor
REKLAM ALANI
18 Temmuz 2024 13:46
22

Haliliye Belediyesi bünyesindeki Yaz Spor Okulları kapsamında hizmet veren havuz kursu, yaz tatilinin ardından çocuklar için ücretsiz hizmet veriyor. Yüzme öğrenmek isteyen çocukların yoğun ilgi gösterdiği havuz kursunda minikler, hem serinliyor hem de tatilin keyfini çıkarıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Yaz Spor Okulları kapsamında açılan yüzme kursları yoğun ilgi görüyor.

ARA REKLAM ALANI

Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi ve Aliya İzzetbegoviç Süleymaniye Spor Kompleksinde devam eden kurslar ile çocuklar, profesyonel yüzme hocaları tarafından yüzme eğitim alıyor. Kız ve erkek çocuklar için farklı günlerde verilen eğitim ile 7-14 yaş aralığındaki minikler, yüzme antrenörlerinden yüzme tekniklerini öğreniyor. Cankurtaranların hazır bulunduğu yüzme kursunda çocuklarla birebir ilgilenen antrenörler; kursiyerlere serbest, sırt, kurbağalama ve kelebek yüzme tekniklerini öğretiyor. Suda panik yaşamamaları için çocuklara yapmaları gerekenleri de anlatan yüzme hocaları, kısa süre içerisinde çocuklara yüzmeyi öğretiyor. Yaz tatilinde yüzme öğrenmek için Haliliye Belediyesi bünyesindeki ücretsiz havuz kursundan faydalanan çocuklar ise bir yandan tatilini keyfini çıkarırken bir yandan da yüzme öğreniyor.

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada erkek çocukları için Pazartesi ve Çarşamba; kız çocukları için Salı ve Perşembe günleri 4 farklı seansla hizmet veren yüzme kursu, Cuma ve Cumartesi günleri ise yetişkinler için hizmet veriyor.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.