Dolar 32,5411
Euro 35,0455
Altın 2.437,19
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 32°C

Guangzhou’yu İstanbul’a bağlayan direkt uçuşlar başladı

Guangzhou’yu İstanbul’a bağlayan direkt uçuşlar başladı
REKLAM ALANI
30 Haziran 2024 11:06
13

Güney Çin eyaleti Guangdong'un başkenti Guangzhou'yu İstanbul'a bağlayan direkt uçuş rotası 28 Haziran Cuma günü itibarıyla işlemeye başladı. İlk uçuş olan CZ8066, saat 00.30'a doğru 259 yolcu ile Guangzhou'dan İstanbul istikametinde havalandı.

China Southern Airlines tarafından başlatılan bu yeni rotada bir Boeing uçağı pazartesi, çarşamba, cuma olmak üzere haftada üç kez hizmet verecek. Guangzhou'dan İstanbul'a uçuş 11 saat, dönüş ise 10 saat sürüyor.

ARA REKLAM ALANI

Bu yıl Çin, kendine yönelik turizmin beklediğinden önce başlamasına tanık oluyor. Ülke, transit vize politikasını daha çok sayıda ülkeye yaygınlaştıracak ve bu ülke yolcularını taşıyan başlıca ülkelerden gelen uçuşların sayısını artırarak, giriş ve çıkış prosedürlerini optimize edecek.China Southern Airlines, daha başka uluslararası hava bağlantılarının da yakın gelecekte ilk kez veya yeniden başlatmayı planlıyor.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.