Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Az Bulutlu
Mersin
31°C
Az Bulutlu
Paz 32°C
Pts 31°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Fiberin gücüyle alan daralıyor, Gameon PUBG: ‎Battlegrounds Turnuvası başlıyor

Fiberin gücüyle alan daralıyor, Gameon PUBG: ‎Battlegrounds Turnuvası başlıyor
REKLAM ALANI
11 Mayıs 2024 10:55
42

Türkiye’de oyunun ve oyuncunun ihtiyaç duyduğu teknolojinin sahibi Türk Telekom Gameon, oyun ekosistemine yenilikleri ile katkı sağlamaya devam ediyor.  Gameon, oyuncuların takip ettikleri ve severek oynadıkları oyun dünyasının en çok oynanan oyunlarını dahil ederek düzenlediği turnuvalarla oyunseverleri ve popüler eSpor takımlarını bir araya getiriyor. Gameon Valorant Turnuvası’nın ardından şimdi de battle royale oyunlar arasında en sevilen oyunlardan olan PUBG: ‎Battlegrounds Turnuvası Gameon ile başlıyor.

Alan daralıyor, takımlar açık elemeler için hazırlanıyor

ARA REKLAM ALANI

1-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen kayıtların ardından Gameon PUBG: ‎Battlegrounds Turnuvası’nda 11-13 Mayıs tarihleri arasında açık elemeler ile üst tura çıkan takımlar belirleniyor. Üç günlük açık elemelerin ardından 1-2 Haziran tarihlerinde çevrim içi olarak davetli eSpor takımları ile oynanacak olan yarı final ve final mücadelelerinin ardından toplam 100 bin TL’lik ödül havuzu sahiplerini bulacak. Türk Telekom Gameon’un Discord sunucusundan takip edilebilecek olan PUBG: ‎Battlegrounds Turnuvası’nın yarı final ve final maçları Gameon Twitch & Youtube ve Tivibu Spor kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Gameon PUBG: ‎Battlegrounds Turnuvası’na kayıt olmak isteyen oyuncular gameon.com.tr adresinden kayıt formuna ulaşabiliyor.

Oyun ekosistemine katkı sunmaya devam eden Türk Telekom Gameon ile oyunseverler, oyun oynarken en üst performansı sergileyebileceği yüksek hızda fiber internete erişebiliyorken birbirinden özel oyun içeriklerini ve turnuvalarını takip edebiliyor. Türk Telekom’un oyunculara ayrıcalıklı fırsatlar sunan markası Gameon, oyuncularla çevrim içi ve çevrim dışı etkinliklerde bir araya gelerek etkileşimini sürdürüyor, oyunculara yeni turnuvalarla kendilerini gösterebilecekleri yeni alanlar açmaya devam ediyor.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.