Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C
Mersin
°C
°C
°C
°C
°C

Eski İçişleri Bakanı Tantan, Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti

Eski İçişleri Bakanı Tantan, Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti
REKLAM ALANI
25 Şubat 2024 18:46
44

Eski İçişleri Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Eskişehir ziyareti kapsamında Başkan Büyükerşen ile bir araya geldi.

Eskişehir’de uygulanan başarılı şehircilik projelerini yerinde incelemek üzere düzenlenen teknik geziye katılan Tantan, Eskişehir’in bozkırın ortasında parlayan bir kent olduğunu belirtti.

ARA REKLAM ALANI

İlk olarak Tarihi Odunpazarı Bölgesindeki Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni ziyaret eden Tantan, müzenin kurulma sürecini Başkan Büyükerşen’den dinledi. Balmumu heykelleri dikkatle inceleyen ve müzeye hayran kaldığını ifade eden Tantan, daha sonra Büyükerşen ile birlikte Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün balmumu heykeliyle günün anısına fotoğraf çektirdi.

Daha sonra Kentpark’ın yanı sıra Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’na yapılan ziyarette Büyükerşen, Sadettin Tantan’a burada bulunan birimler ve tesisler hakkında bilgi verdi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.