Dolar 32,7308
Euro 35,2287
Altın 2.448,02
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C

Esenyurt’ta bayram hazırlıkları tamamlandı

Esenyurt’ta bayram hazırlıkları tamamlandı
REKLAM ALANI
15 Haziran 2024 12:12
34

Daha temiz bir ilçede yaşaması için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Kurban Bayramı öncesi cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını hızlandırdı. İlçe sakinlerinin bayramlarını hijyenik bir ortamda geçirebilmesi için aralıksız çalışan ekipler, süpürülen cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkadı. Mobil temizlik araçlarıyla yapılan çalışmalarda ayrıca koku ve haşere sorununun önüne geçmek için çöp konteynerleri dezenfekte edildi. Temizlik ekipleri, çalışmaların kurban kesim alanları da dahil olmak üzere tüm ilçede aralıksız devam edeceğini açıkladı.

ARA REKLAM ALANI

Temizlik çalışmalarını yerinde denetleyen Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, “Halkın sağlığı en öncelikli meselemiz. Bütün çabamız vatandaşlarımızın daha temiz, daha ulaşılabilir, daha yeşil bir Esenyurt’ta yaşamasını sağlamak. Bunu gerçekleştirebilmek için 650 kişilik bir temizlik ekibiyle çalışıyoruz. Şu anda alanda 310 tane temizlik personelimiz cadde ve sokakları süpürüyor, diğer ekibimiz de çöplerin toplanması ve taşınması çalışmalarında görev alıyor. Ben ilçemizin temizliği için gece gündüz demeden çalışan emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum” diyerek Esenyurtluların yaklaşan Kurban Bayramı’nı kutladı.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.