Dolar 34,0137
Euro 38,0407
Altın 2.829,67
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Erikli’de kapsamlı güvenlik operasyonu

Erikli’de kapsamlı güvenlik operasyonu
REKLAM ALANI
16 Ağustos 2024 11:45
22

Edirne, Türkiye genelinde yürütülen Huzur-Güven uygulaması kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı tarafından kapsamlı bir güvenlik operasyonuna sahne oldu.

ARA REKLAM ALANI

Selçuk Gezer / Keşan Postası

EDİRNE (İGFA) – Keşan ilçesine bağlı Erikli sahil bölgesinde gerçekleştirilen denetimlerde, çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER:

Silah ve Mühimmat: Seri numarası silinmiş bir tabanca, iki adet tabanca şarjörü, 29 adet fişek, bir adet döner bıçağı ve bir adet tüfek şarjörü.

Uyuşturucu Madde: S.K. isimli şahsa ait işletmede yapılan aramada, 220 adet sentetik ecza olarak nitelendirilen uyuşturucu hap ve dört adet pompalı av tüfeği fişeği ele geçirildi.

İŞLETME DENETİMLERİNDE TESPİTLER:

Kayıt Dışı Çalışanlar: Bölgede bulunan işletmelerde yapılan denetimlerde, Kimlik Bildirim Sistemine bildirimi yapılmayan 6 şahıs tespit edildi ve hakkında idari para cezası uygulandı.

Yasaklı Satış: Erikli sahilinde yapılan denetimlerde, 18 yaş altı bir şahsın mekana girişi engellendi ve işletme hakkında 18 yaş altı kişilere alkollü içki satmak veya sunmak suçundan idari işlem başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla çalışmalarına aralıksız devam edildiği vurgulandı. Yasadışı faaliyet gösteren kişi veya kişilerin tespiti, suç ve suçlu bağlantılarının ortaya çıkarılması ve faillerin yakalanarak adli mercilere teslim edilmesi için titizlikle çalışıldığı belirtildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.