Dolar 34,0778
Euro 38,0489
Altın 2.833,75
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Döviz haftaya nasıl başladı?

Döviz haftaya nasıl başladı?
REKLAM ALANI
2 Eylül 2024 11:05
23

Geçtiğimiz ay 2.30 TL civarında yükselen dolar, 34 lira civarında haftaya başlarken euro ise 37.70 bandında işlem görüyor.

ARA REKLAM ALANI

BURSA (İGFA) – Ağustos ayı döviz kurları açısından oldukça hareketli geçti. Ağustos ayı içerisinde dolarda 2 liranın üzerinde yükselme görülürken euro ise 3 lira civarında artış gösterdi. Peki dolar ve euro, eylül ayının ilk haftasında nasıl başladı?

Dolar eylül ayının ilk haftasında açılışı 34,0723 TL’den yaparken euro ise haftaya 37,6953 TL ile başladı.

Bursa Kapalıçarşı döviz esnaflarından Yüksel Durmuş, dövizde bu haftanın çok hareketli geçmesini beklemediğini belirtti. Durmuş, “Geçtiğimiz ay euro ve dolar açısından zirvelerle dolu bir aydı. Neredeyse 3 liralık bir yükselme görüldü. FED’in kararını bekliyor piyasalar. Birçok şey sonrasında netleşecek fakat bu hafta hızlı bir yükseliş ön görmüyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.