Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Demokrat eyalet valileri Biden’ın arkasında

Demokrat eyalet valileri Biden’ın arkasında
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2024 09:10
22

Aralarında Minnesota'dan Tim Walz, Maryland'den Wes Moore, California'dan Gavin Newsom ve New York'tan Kathy Hochul'un da bulunduğu valiler, Biden ile Washington'da kapalı kapılar ardında bir toplantı düzenleyerek, sallantılı bir tartışma programının ardından partisine ve kamuoyuna işinin ehli olduğu konusunda güvence vermeye çalıştı.

Demokratların Biden'a desteğinde çatlaklar belirirken Biden "Ayrılmıyorum" dedi. Biden, partisinden 20'den fazla valiyle Beyaz Saray'da bir saatten fazla süreyle yüz yüze ve sanal olarak görüştü. Valiler daha sonra gazetecilere yaptıkları açıklamada görüşmenin "samimi" geçtiğini ve Biden'ın geçen haftaki münazara performansıyla ilgili endişelerini dile getirdiklerini söylediler.

ARA REKLAM ALANI

Kasım ayında Donald Trump'ı yenmenin öncelik olduğunu yinelediler, ancak hala Biden'ın arkasında durduklarını ve onu adaylığını geri çekmeye çağıran diğer Demokratlara katılmadıklarını söylediler.

 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.