Dolar 32,7308
Euro 35,2287
Altın 2.448,02
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 30°C

Çin Devlet Konseyi Basın Ofisi, 2023 ABD’nin İnsan Hakları İhlalleri Raporu’nu yayımladı

Çin Devlet Konseyi Basın Ofisi, 2023 ABD’nin İnsan Hakları İhlalleri Raporu’nu yayımladı
REKLAM ALANI
29 Mayıs 2024 11:57
27

Çin Devlet Konseyi Basın Ofisi bugün 2023 ABD’nin İnsan Hakları İhlalleri Raporu’nu yayımlayarak, ABD’nin insan hakları ihlallerinin gerçek yüzünü bir kez daha aydınlattı.

2023 yılında ABD’de insan hakları durumunun daha da kötüleştiğine işaret edilen raporda, ABD’de ırkçılığın köklü bir sorun olduğu, ırk ayrımcılığının her geçen gün daha da ağırlaştığı belirtildi. ABD’de kadın ve çocukların haklarının uzun süre boyunca sistematik olarak ihlal edildiğine işaret edilen raporda, ABD’nin geçen uzun zaman içinde hegemonyacılığa ve güç siyasetine kalkıştığı, askeri gücüyle tek taraflı yaptırımı kötüye kullandığı savunuldu.

ARA REKLAM ALANI

Raporda, ABD’de çeşitli alanlarda insan hakları sorunlarının yaşandığına dikkat çekilerek, insan haklarının ABD’de aslında az sayıda insanın faydalanabileceği özel bir hak haline geldiği belirtildi. Bu durumun, küresel insan hakları çalışmalarının sağlıklı şekilde gelişmesine ciddi bir tehdit ve engel oluşturduğu kaydedildi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.