Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Az Bulutlu
Mersin
32°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 31°C
Pts 30°C
Sal 30°C

CHP Genel Başkanı Özel: Nilüfer partimizin yüz akı belediyelerinden

CHP Genel Başkanı Özel: Nilüfer partimizin yüz akı belediyelerinden
REKLAM ALANI
26 Temmuz 2024 22:18
27

Bursa’ya giden CHP Genel Başkanı Özel,  seçimden sonra Nilüfer’e ilk ziyaretini gerçekleştirdi.   Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i Halk Evi’nde ziyaret eden Özel, yerel seçimdeki başarı nedeniyle kutladı.

Ziyarette, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek ve İlhan Uzgel, Parti Meclis üyesi Canan Taşer, CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Prof. Dr. Kayıhan Pala, Hasan Öztürk, Milli Savunma eski Bakanı Turhan Tayan, CHP Bursa İl Başkan Nihat Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, ilçe belediye başkanları, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri yer aldı.

ARA REKLAM ALANI

Nilüfer’de 410 park olduğunu 4 yeni park için de ihale yaptıklarını söyleyen Başkan Özdemir yakın zamanda hayat geçirilecek kız öğrenci yurdu, yeni kreşler, kent lokantası ve Nilbel kafe hakkında da Özgür Özel’e bilgi verdi. 

CHP Genel Başkan Özel, Nilüfer Belediyesi’nin yeni kreşler ilgili çalışmalarını övdü. Özel “Kreşler, CHP’nin çok önem verdiği bir konudur. Kreş derken sadece çocukların okul öncesi eğitimlerinden değil, kadının iş hayatına ve sosyal yaşama katılımından bahsediyoruz. Bu yüzden kreşler, yurtlar ve gençlere yönelik yapılacak tüm işler bizim için çok önemli” diye konuştu.

Nilüfer’in CHP’nin yüz akı belediyelerinden biri olduğunu söyleyen Özel, “Biz dürüst, temiz, kent suçlarına karşı mücadele eden ve kentin rantını o kentin halkına hizmete dönüştüren bir belediyecilik anlayışına inanıyoruz. Bu konuda Nilüfer'de size ve Bursa'da Mustafa Bozbey'e sonuna kadar güveniyoruz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.