Dolar 33,9257
Euro 37,7920
Altın 2.735,87
BİST 10.017,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Per 32°C
Cum 32°C
Cts 32°C
Paz 31°C

Chery TIGGO 7 PRO, büyümeye devam ediyor

Chery TIGGO 7 PRO, büyümeye devam ediyor
REKLAM ALANI
10 Temmuz 2024 16:31
16

TIGGO 7 PRO aracının panoramik açılır tavanı 1,12 metrekarelik bir alana sahip. Ek olarak, açmayı, kapatmayı veya arkasını kaldırmayı kolaylaştıran tek dokunuşla kontrol özelliğine de sahip. Ayrıca, sıkışmayı önleme işlevi yolcu güvenliğini sağlayarak olası yaralanmaları önlüyor. 

ARA REKLAM ALANI

Haftanın her günü TIGGO 7 PRO’nun marş düğmesine hafifçe dokunulmasıyla panoramik tavan açılıyor ve yeni bir gün başlıyor. Hava kararırken gökyüzünde yıldızlar belirmeye başlıyor ve tam bu noktada TIGGO 7 PRO’nun panoramik açılır tavanı bir gözlemevi haline geliyor. 

Ayrıca TIGGO 7 PRO’nun panoramik açılır tavanı, hafta sonu aile gezilerinde çocuklar için de bir keyif unsuru oluşturuyor. Ergonomik tasarımlı bu koltuklar hem soğuk kış günlerinde hem de sıcaklarda üstün oturma konforu sağlayan ısıtma ve ayrıca soğutma işlevine sahip. 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.