Dolar 32,6160
Euro 35,3401
Altın 2.475,50
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Açık
Mersin
31°C
Açık
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, istifa etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, istifa etti
REKLAM ALANI
1 Temmuz 2024 23:21
28

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, hizmet süresi boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümenin her daim kendileri için bir onur vesilesi olduğunu bildirdi.

Ülkenin başına gelen en büyük doğal afette yaraları sarmak ve yıkılan şehirleri imar etmek için tarihi bir sorumluluk üstlendiğini belirten Özhaseki, “Hamdolsun; geldiğimiz noktada işlerin çözümünde önemli bir mesafe alınmış oldu. Yol netleşti, yapılacak inşa ve ihya faaliyetleri adım adım belirlendi.” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Özhaseki, bugün ise üstlendiği kutlu görevi sağlık sorunları sebebiyle kendi dileğiyle bırakmak istediğini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a arz ettiğini aktararak, açıklamasına şöyle devam etti:

“Aldığım görevler boyunca gece gündüz çalışarak, hiçbir dünyevi hesabın içinde olmadan Hakk’ın rızasını temin etmeyi yegane gaye edinerek çalıştım. Vicdan terazisine uygun düşmeyen bir tutum içinde olmamaya ayrı bir özen gösterdim. Ne kendimin ne de çocuklarımın boğazından haram bir lokma geçmemesine yönelik hassasiyetimi hep diri tuttum.”

Bundan sonraki dönemde kuracakları aile vakfında sağlığı elverdiğince hizmet vermeye devam edeceğini belirten Özhaseki, “Ülkem için hayırlı olan her işe desteğim elbette sürecektir. Milletimizden haklarını helal etmelerini hususiyle dilerim. Sayın Cumhurbaşkanımıza, göstermiş olduğu güven ve teveccühleri münasebetiyle şükranlarımı arz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.