Dolar 32,5595
Euro 34,9976
Altın 2.438,99
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 31°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
31°C
Hafif Yağmurlu
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 32°C

Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde ‘Engelleri Aşan Sergi’ adlı çalışmanın açılışı yapıldı

Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde ‘Engelleri Aşan Sergi’ adlı çalışmanın açılışı yapıldı
REKLAM ALANI
10 Haziran 2024 15:11
21

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde şehrin, sanatseverlerin ve sanat camiasının hizmetine sunulan Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde ‘Engelleri Aşan Sergi’ adlı çalışmanın açılışı gerçekleştirildi.

Büyük Şehir Sanat Galerisi, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emine Akçakaya İlkokulu iş birliği ile gerçekleştirilen serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı ve KAYMEK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Öztürk, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, öğrenciler ve aileleri katıldı.

ARA REKLAM ALANI

Dokundukları her yeri güzelleştiren öğrenciler, harçlıklarından birikimleriyle aldıkları 14 tekerlekli sandalyeyi sahipleriyle buluşturdu.

Sergiye katılan vatandaşlar sergiyi çok beğendiklerini ifade ederken, Kayseri’ye Büyük Şehir Sanat Galerisi’nin Kayseri’ye çok yakıştığını dile getirdi. Öğrenciler ise yaptıkları sanat çalışmalarının Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde sergilendiği için çok mutlu olduklarını kaydetti.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.