Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Az Bulutlu
Mersin
32°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 31°C
Pts 30°C
Sal 30°C

BURULAŞ’tan Terminal’deki mola yeri hakkında açıklama

BURULAŞ’tan Terminal’deki mola yeri hakkında açıklama
REKLAM ALANI
6 Temmuz 2024 17:54
28

BURULAŞ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki Diyanet’e ait mola yerini kaldırma kararıyla ilgili bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan asılsız ithamlara karşı kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. 2019 yılında İl Müftülüğü’nün yolcular için danışma noktası olarak kurulan ‘Diyanet Mola’ standının kapatılması kararı, 2024 Ocak ayında geçmiş dönem BURULAŞ Genel Müdürlüğü tarafından alınmıştır. BURULAŞ Genel Müdürlüğümüz, geçmiş dönemde alınan bu kararı, uygulamıştır. ‘Diyanet Mola’ standının, uzunca süredir atıl vaziyette bulunduğu ve sair uygunsuzluklara mekân olduğu müdürlüğümüzce tespit edilmiştir. Terminal esnafımız da mola yerinin doğru olmadığını ve kaldırılması gerektiğini önceki dönemde de bu dönemde de BURULAŞ’a bildirmiştir. Kasım 2023’ten bu yana amacına uygun kullanılmadığına, kaldırılması gerektiğine ilişkin görevli personelin tespitleri ve raporları bulunmaktadır.

ARA REKLAM ALANI

Yine BURULAŞ Genel Müdürlüğümüz konuyla ilgili İl Müftülüğü ile iletişime geçmiş, Müftülük’ten mevcut cami veya mescit yakınında yeni bir lokasyon belirlemelerini iletmiştir. İl Müftülüğü’nden beklenen süre içerisinde dönüş olmayınca sözleşmenin dolduğu 1 Temmuz 2024 tarihinde Ocak 2024’te alınan kaldırma kararı uygulanmıştır."

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.