Dolar 34,0169
Euro 38,0176
Altın 2.827,23
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
29°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Bursa’nın bozuk yollarının araçlara maliyeti her geçen gün artıyor

Bursa’nın bozuk yollarının araçlara maliyeti her geçen gün artıyor
REKLAM ALANI
27 Ağustos 2024 17:35
26

Bursa’da yaşayan vatandaşlar, kentin neredeyse her mahallesinde karşılaşılan bozuk yolların araçlarına verdiği maddi zararlardan şikayet ediyor.

ARA REKLAM ALANI

BURSA (İGFA) – Bursa’da bozuk yol ve asfalt sorunlarının yaygın olduğu mahallelerde sürücüler, araçlarında sık sık mekanik arızalar yaşıyor. Vatandaşlar mevcut onarım çalışmalarının yetersiz kaldığını ifade ediyor.

BURSA’NIN BOZUK YOLLARI ARAÇLARIN HANGİ AKSAMLARINA ZARAR VERİYOR?

Bursa Küçük Sanayi esnafı Abdülkadir Büber, bir aracın çukura çarpmasıyla aracın salıncaklarının, rot kollarının, rot başlarının, direksiyon kutusunun, bilyelerinin ve amortisörlerinin hasar alabileceğini kaydetti.

ORTALAMA MASRAF NE KADAR OLUYOR?

Vatandaşların en sık, çukur şikayetiyle sanayiye başvurduğunu belirten işletmeci Büber, aracın tek aksamının tamirinin ortalama 5-6 bin lirayı bulabileceğini belirtti.

3 YILDA 4 KATINA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde bir aracın rögar kapağına çarpmasıyla airbaglerinin patladığını anlatan esnaf Büber şu ifadeleri kullandı:

“Bir üçgen koyulmuyor, bir duba yok, bir önlem alınmıyor. Küçük Sanayi’nin de girişleri ve çıkışları hatta ara yolları da çok kötü durumda. Ben kendi aracımın sağ ön lastiğini Bursa Küçük Sanayi’de ikiye yardım. 3 sene önce 4 tane lastiğimi 2 bin liraya almışken şimdi bir tane lastiği 2 bin liraya aldım.” 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.