Dolar 34,0033
Euro 37,8557
Altın 2.819,96
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 28°C

Bornovalı 183 öğrenci, İzmir’de önemli okullara girmeye hak kazandı

Bornovalı 183 öğrenci, İzmir’de önemli okullara girmeye hak kazandı
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2024 13:28
25

BELGEM’de eğitim desteği alan 2 öğrenci, Bornova Anadolu Lisesi’ni kazanırken, Anadolu Liseleri’ne gitme hakkını kazanan öğrenci sayısı toplamda 83 oldu. Ayrıca, 1 öğrenci Bursa Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi’ni kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Teknik ve Mesleki Anadolu Liseleri’ni kazanan öğrenci sayısı 93, Sağlık Liseleri’ni kazanan öğrenci sayısı ise 6 oldu.

ARA REKLAM ALANI

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, elde edilen başarılı sonuçlar nedeniyle öğrencileri, ailelerini ve BELGEM öğretmenlerini kutlayıp teşekkür etti.

Eğitimin her şeyin başı olduğunu vurgulayan Başkan Eşki, Bornova Belediyesi olarak bu alanda verdikleri desteğin artarak devam edeceğini söyledi.

Eşki, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması ve eğitimde fırsat eşitliği sağlanması için BELGEM’i daha da geliştireceğiz. Daha fazla noktada daha fazla öğrenciye ulaşmak için çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.