Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 32°C
Açık
Mersin
32°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Bilgehanelerde yaz etkinlikleri 10 bin öğrenciyle başladı

Bilgehanelerde yaz etkinlikleri 10 bin öğrenciyle başladı
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2024 14:39
12

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere yönelik faaliyetlerinden olan Bilgehaneler’de yaz okulu etkinlikleri başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmeleri ve çok yönlü gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla merkezde ve ilçelerde faaliyet yürüten toplam 25 Bilgehanede yaz okulu etkinliklerinin başladığını ifade etti.

ARA REKLAM ALANI

“Senin Yazın Senin Geleceğin!” temasıyla yeni dönemde 10 bin 168 öğrencinin Bilgehanelerdeki eğitimlere katıldığını dile getiren Başkan Altay, “Bilgehanelerin yaz etkinlikleri kapsamında çocuklarımız milli-manevi eğitimler, çeşitli atölyeler ve birçok spor branşında aktivitelere katılacak. Amacımız, gençlerimizin yaz aylarını sağlıklı ve eğitici etkinliklerle değerlendirerek geleceğe daha güçlü şekilde hazırlamak.” ifadelerini kullandı.

520 eğitimci kadrosuyla; Milli-Manevi Eğitimler ve Değerler Eğitimi başta olmak üzere Kur’an-ı Kerim, İngilizce, Matematik, Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Bilimleri derslerinin olduğu Bligehane Yaz Etkinliklerinde öğrenciler ayrıca kültürel ve sanatsal faaliyetlere de katılacak.

Macera parkuru, masa tenisi, satranç, yüzme, tekvando, futbol gibi sportif faaliyetlerle sağlıklı bir yaz geçirecek kamplara ve gezilere de katılacak. El sanatları ve robotik kodlama gibi çeşitli atölyelerin de bulunduğu Bilgehanelerin yaz etkinlikleri 16 Ağustos’a kadar sürecek.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.